top of page

Michael Morilzen 

skuespiller og instruktør.

København 21. december 2012

Bente Zaber har flere gange været af uvurderlig betydning for mig i mit arbejde med særligtudfordrende sangroller. Hun er både en meget vidende og dygtig sangpædagog og tillige "good company". Jeg er vild med hendes evne til at gribe det tekniske an på en måde, der giver plads tildet skuespillermæssige udtryk.

Og sé kan Bente - som sin store inspirator og lærermester, Ian Adam - får én til at tro, at det her faktisk er noget, man godt kan. Det er af stor, stor vigtighed!


Ulla Henningsen 

skuespiller og sanger.

København 28. december 2012

Bente hjalp mig, da jeg skulle indstudere sangene til ”Kald mig Liva”. Siden har jeg opsøgt hende, når jeg skulle i gang med en stor ting eller trængte til en ”opstrammer”. Bente er uhyre kompetent og entusiastisk. Hun er klog cg lydhør overfor sine medmennesker.

Bente Zaber vil efter min bedste overbevisning være en gave i enhver sangpædagogisk sammenhæng. '


Ole Jørgensen

sanger.

Heming 22. december 2012

Jeg har sunget hos Bente Zaber gennem flere år. Hver gang jeg møder en udfordring i min karriere, er Bente klar med gode tekniske råd og en løsning. Hun formår at hjælpe mig med opgaven, og jeg tager altid derfra med fornyet energi og mod på at tage endnu en nye sangudfordring op.

Jeg har aldrig fundet én der formår, hvad Bente formår. Hun mestrer teknikken ud over det sædvanlige, men tænker altid på det hele mennesker, og underviser ud fra, hvor jeg er, og hvad jeg kan. Sangligt får hun mig til ting, jeg absolut ikke troede, jeg kunne — og så mestrer hun alle genrer.
Det er altid en positiv, glad og udbytterig oplevelse at blive undervist af Bente.

En Masterclass med Bente Zaber er en gave, du bør give dig selv.


Nina Andersson Aland

3. january 2013

"Redan vid mitt första telefonsamtal med Bente så blev jag mycket nyfiken på denna varma person med sin klangfulla röst och okomplicerade sätt. Och jag blev inte besviken - hennes systematiska sångövningar och inspirerande undervisningssätt tycktes öva upp och forbattra min sångkondition
på bara någon dag. Det var också fantastiskt att fa känna sig som en riktig musiker och artist då man hela tiden utgick ifrån “sångtexten" och rollens situation i dramat vid tolkning av sångerna.

Jag har deltagit i många sångkurser dar pedagogena koncentrerat sig alltför mycket på det sångtekniska planet och tyvarr ofta glömt känslan och uttrycket i musiken, vilket ofta kan leda till att man som sångare är ännu mer fundersam efier kursen än innan. Jag rekommenderar varmt Bentes undervisning som jag tycker är forlösande på manga sätt, och ser fram emot nästa kurstillfälle.


Grethe Mogensen

sanger og skuespiller.

Dragør 3. januar2013

 

Igennem mange år har jeg fået undervisning af Bente Zaber, hvis teknik er baseret på den nu afdøde engelske mester Ian Adam. Hver eneste dag har jeg varmet stemmen op med hans og dermed Bente Zabers geniale øvelser.

Uden dem kunne jeg i en alder af 75 år ikke give koncerter og stadig fare land og rige rundt, som udøvende sanger/skuespiller.

Jeg er Bente Zaber megen tak skyldigl

bottom of page