top of page

Kursus eller individuel coaching for: Virksomhedsledere. Ledere i den offentlige sektor, LærereInstruktører, Præster, Foredragsholdere og alle andre professionelle stemmer.Kender du én med en rigtig god stemme, der får andre til at lytte? Har du været lige ved at falde i søvn under en tale eller et foredrag? eller glemt hvad der blev talt om?Vi påvirkes utrolig meget af klang, tempo, vejrtrækning, skarphed og blødhed osv.,når vi lytter til andre. Det er derfor meget vigtigt at forfine og udvikle stemmen, når den skal bruges som et professionelt redskab.Har du prøvet at blive træt i stemmen af at tale meget?Stress, støv, aircondition, vind og vejr er nogle af de faktorer, der kan hindre dig i at få dit budskab igennem. En sund og stærk stemmekan modstå meget. Tab ikke pusten!! Der er hjælp på vej!! Sangerens daglige træning for at styrke og vedligeholde stemmen kan overføres til talestemmen med samme formål og resultat. Erfaringer fra nyhedsoplæsere, politikere, skuespillere, sangere m.m. viser, at en regelmæssig træning med vejrtrækningsøvelser og sangøvelser er yderst effektiv til at bringe stemmen i topform - og holde denne form vedlige.

 

Kursus:

15 timers forløb vil forbedre følgende mærkbart:

 

Ved vejrtrækningsøvelser:

1) hurtig energi til kroppen

2) maksimal udnyttelse af lungekapaciteten

3) hjælp til bekæmpelse af stress

 

Ved sang/stemmeøvelser:

1) muskulær styrkelse af stemmen

2) placering af klang - resonans

3) klanglig skønhed og nuancer i stemmen.

Hver dag vil starte med en grundig gennemgang af de omtalte øvelser. Alt bliver repeteret efter pausen og igen efter frokost i et 5 timers forløb.

Formålet er indlæring og rutine. Efter kurset vil du få udleveret en CD med øvelserne for at holde den nye teknik og gode form ved lige.

 

Kursusomfang: 15 timer fordelt over 3 eller 5 dage. Max. 15 deltagere.

bottom of page